Zdravím všechny (zbylé) tradiční příznivce tohoto fóra / a těchto stránek. Zdravím též nové návštěvníky, kteří sem zabloudili přes vyhledávač...
Mám otázku... ale napřed malý úvod. Jak je asi známo a lze vyčíst i z těchto stránek, Tenggara dříve bývala
občanským sdružením, které se zabývalo věcmi indonéskými a šířeji problematikou JV Asie. Před cca 5-6 lety jsme se zabývali jak "kulturou", tak i informacemi a "osvětou". Mezi povedené akce patřila pomoc Sumatře v roce 2005 a Jávě o rok později, kde jsme postavili školku. Časy i lidé se ale mění, potřeba udržovat sdružení se zmenšila a v roce 2010 Tenggara coby právnická osoba (sdružení) s minimálním rozpočtem zanikla.
Kromě toho však zůstala webová stránka
www.tenggara.net, kterou udržuji, i když její obsah není s výjimkou tohoto Fóra téměř vůbec aktualizován. Nyní se snažím zachovávat Fórum zejména kvůli informacím, které se zde během posledních let nashromáždily, přestože pravidelní, aktivní přispěvatelé jsou zde cca dva

Zároveň trpělivě odpovídám(e) na otázky, na které znám(e) odpovědi (dík, Aldo za spolupráci
Napadá mne jedno: mělo by cenu založit tématickou stránku v duchu původního webu Tenggara na nějaké
sociální síti ? Pokud ano, má cenu souběžně ponechat toto Fórum a dosavadní články? A pokud ano, tak na jaké sociální síti - Facebook, Google + ? Je možné, že by sem zavítali i noví lidé a diskuse by se mohla i trochu oživit, zároveň doufám ve zpětnou vazbu od lidí, kteří do Indo. a dalších zemí často jezdí (neboť mně se to již příliš často nedaří) a o těchto stránkách nevědí... nebo jim přijde toto fórum již trochu "staromódní".
Takže prosím, názory sem...