Dobrý den,
velice mě zaujaly Vaše stránky a jejich obrovský přínos pro potencionální cestovatele po Indonésii. Toužím tyto prázdniny vyrazit na necelý měsíc na cesty právě do těchto končin. Měl jsem v plánu navštívit Jakartu, Singapur, Bali, Filipíny a Maledivy, nicméně po zhlédnutí Vašich stránek bych si velice rád nechal poradit. Minulý rok jsem byl v Thajsku a velice se mi líbily různé možnosti různých aktivit. Nejsem člověk, který jen leží u moře anebo naopak neustále chodí po památkách (i když i to v míře mám rád), ale líbí se mi různé aktivity (jako potápění, jízda na slonu, hra s tygry, motorky, čtyřkolky, střelba ze zbraní a podobné turistické atrakce), ale zároveň strašně rád poznávám kulturu zevnitř. A tím nejen jídlo (kdy ochutnávání nových chutí je mým koníčkem), ale zejména život místních lidí, kteří nejsou dotčeni turismem a je možné vidět, jak doopravdy žijí a jejichž chování není ovlivněné či přizpůsobené zahraničním návštěvám. Proto jsem se s Vámi chtěl poradit, které lokality by bylo z tohoto hlediska záhodno navštívit, popřípadě jak by cesta byla nejlépe naplánována jak z hlediska času, tak rovněž nějakých financí. Jaké jsou možnosti cestování, resp. zdali se více vyplatí vlak, loď či letadlo na přesun a tak podobně. Nebo pokud již mátě po ruce nějaký plán z minulých cest (klidně několik) i to by mohlo být přínosné ke zvážení. Mockrát Vám děkuji za případnou odpověď.
Chris